Úvod Hry Age of Defenders: Tower defense špecialitka od čecho-slovákov pre váš tablet

Age of Defenders: Tower defense špecialitka od čecho-slovákov pre váš tablet

2

Ako sme už písali minule, česko-slovenské vývojárske štúdio CUKETA pracovalo a stále pracuje na hre, ktorá z vášho tabletu spraví strategické centrum. Naozaj nepreháňame, Age of Defenders využije každý centimeter vášho Android tabletu a premení ho v bojovú zónu, kde budete musieť korigovať svoju obranu ale tak isto aj svoj útok.

http://www.youtube.com/watch?v=F2VlBWdrxcM

Toto však nieje všetko, pri väčšine Tower defense hrách ste boli zvyknutí na singleplayer kampaň. Tu sa to však mení. Age of Defenders ponúka multiplayer mode, čo znamená, že si zahráte aj proti kamarátom, či len okolo-idúcim.

Ani toto vás nepresvedčilo? Táto vcelku špeciálna hra ponúka ďalšie prekvapenie. Podporuje totiž multiplatforomovosť. Ako už samotní vývojári okomentovali, do zápasu sa so svojím Android tabletom môžete pripojiť napríklad ku hráčovi, ktorý hru hrá na iPad 2. Je to tak, Age of Defenders podporuje multi-platformové vojny, začínajúce pri prehliadači, pokračujúce cez Android a Apple a končiace niekde pri Blackberry.

Ak ešte stále nieste celkom rozhodnutí, hru si môžete vyskúšať zadarmo priamo vo vašom prehliadači a ak sa vám zapáči, rozhodne podporte naších vývojárov a hru si kúpte, či už na Android markete alebo Apple App Store.

[app]air.com.cuketa.aod[/app]