Úvod Hry The Moron Test – Otestuje Svoju Inteligenciu

The Moron Test – Otestuje Svoju Inteligenciu

0

Ak by sa Albert Einstein dožil doby Androidu, je nepravdepodobné, že by sa dostal cez tento zdrvujúci „Test Hlupákov“.  Je potrebné byť rýchloprstý a rýchlo premýšľajúci aby ste porazili túto zdanlivo jednoduchú aplikáciu. Strávili sme veľa hodín snažiac sa dokázať, že sme chytrí a bystrí už raz a navždy. Nakoniec naši rodičia nám vždy vraveli, že majú múdre deti a rodičia predsa neklamú, však?


Vo veľa smeroch je The Moron Test tou perfektnou aplikáciou pre smartphony. Koncept vizuálneho kvízu je tak jednoduchý na pochopenie, že nekladie absolútne žiadne bariéry pre začatie zábavy. Zatiaľ čo je táto hra jednoduchá, stále vám ponúka rozprávkové prevedenie plné detailov, ktoré vás udržia v dobrej nálade aj keď vás budú otázky pripravovať o nervy. Ale čo je najdôležitejšie, táto aplikácia má skvelý, univerzálny humor, ktorý zaručene zníži vysmievacie správanie súťažiacich, mladých aj starých.


Teoreticky je každá otázka, ktorá je v The Moron Test jednoduchá. Väčšina je dokonca položená v štýle „stlačte zelený gombík“. Lenže keď je táto otázka napísaná svetlo modrou farbou so slovom „zelený“, ktoré je polovičnej veľkosti ako zvyšok vety, všetko sa začína komplikovať. Krása tejto aplikácie je jej jednoduchosť, s odpoveďami, ktoré sa vám pozerajú priamo do očí. Keď zlyháte a to je garantované, že zlyháte, na vine nebude nikto iný ako vy sami.
The Moron Test má päť sekcií, ktoré sú si podobné ale zároveň sú dostatočne rozličné aby sa neprekrýval zážitok z ich hrania, ktorý by pôsobil opakujúco sa a nudne.

 

Ak by sme boli skúpy, vypýtali by sme si viac levelov za tých 72 centov a možno aj nejaké tie levely s fyzikou. Samozrejme, že  túto aplikáciu nájdete aj vo verzii zadarmo ale zase si treba priznať, že 72 centov hocikedy minieme aj na malé pivo alebo 3 deci kofoly.

DistinctDev môže byť veľmi spokojný s tým, ako sa mu táto aplikácia podarila a zaspávať môže s vedomím, že milióny Android používateľov zo seba každý deň robia hlupáčikov :)