Úvod Aplikácie Paper Camera: Premeňte Vaše Okolie v Namaľovanú Rozprávku

Paper Camera: Premeňte Vaše Okolie v Namaľovanú Rozprávku

0

Ako to už pri Android aplikáciách býva zvykom, ďalší deň, ďalšia aplikácia, ktorá dodá vášmu foťáku šmrnc. Našťastie má Paper Camera v sebe viac než len obyčajné efekty ako negatív, sepia alebo solarizované zbytočnosti. Niektoré efekty sme ešte na Androide nevideli, všetko vďaka Paper Camera. 

 

 

Ako by ste už čakali, Paper Camera sa spustí s okienkom, ktoré je hneď pripravené spraviť prvé snímky. Vývojári použili pekné „pastelkové“ grafické prostredie a menu, ktoré ponúka zmenu kontrastu, jasu a hrúbky čiar. Šípkami, ktoré sú umiestnené hore si vyberiete spomedzi fotografických efektov.

Ukážka efektu Sketch Up
Ukážka efektu Sketch Up

A sú to presne tieto efekty, ktoré odlišujú Paper Camera od ostatných aplikácií. Filtre ako napríklad „Kozmický Boom, Stará Tlačiareň a Neónová Cola“ prinášajú naozaj inovatívne výsledky a robia z inak obyčajných fotografií zaujímave momentky.

Ukážka efektu Beaching
Ukážka efektu Beaching

 

Ukážka efektu Neon Cola
Ukážka efektu Neon Cola

Páči sa nám rozhranie tejto aplikácie, ktoré pripomína detsky nakreslené ikonky a čiary na pokrčenom papieri. Fráza, ktorá sa hodí k tejto aplikácii asi najviac je „v jednoduchosti je krása“. Okrem jasu, kontrastu a ostatných základných nastavení, už toho veľa nenastavíte. Vaše obrázky sa ocitnú priamo vo vašej Android galérii. Niektorí si budú pochvaľovať, že vám aplikácia ponúkne rýchlu ukážku toho čo ste odfotili, pred tým ako sa okienko pre fotenie znovu zresetuje. Je to úplne jednoduché, vyberiete si svoj efekt, odfotíte si svoju momentku a tá vám ostane až kým ju nevymažete.

Paper Camera ponúka osviežujúco jednoduché užívateľské rozhranie a zahrňuje v sebe efekty, ktoré nenájdete nikde inde. Kvôli takýmto dôvodom si myslíme, že za tú cenu stojí.

[app]com.dama.papercamera[/app]