Úvod Hry Game Dev Story – Okúste Svet Herného Vývojára

Game Dev Story – Okúste Svet Herného Vývojára

0

Snívali ste niekedy o vlastnej vývojárskej firme? Ak áno, tak Game Dev Story je hra pre vás. Táto hra vám ponúka možnosť nakuknúť práve do sveta hernej vývojárskej firmy.  Hru začínate ako malá spoločnosť, no postupne sa prebudujete do oveľa väčších priestorov a budete môcť zamestnať viac zamestnancov. Veľké plus tejto hry je aj to, že v prípade že nemáte financie je možné si zobrať Contract ktorý budete robiť pre klienta, no dávajte si pozor! V prípade že máte malý tým neberte si veľké Contracty inak ho nestihnete na čas odovzdať a Contract prepadne aj s vašou odmenou.

 

Ako každá Kairosoft hra, aj táto sa ovláda dotykovou obrazovkou takže nič zložité.  Po ťuknutí na obrazovku sa hra zastaví a na ľavej strane obrazovky sa zobrazí menu s ktorým kontrolujete celú hru.  Chvíľu potrvá, kým sa do hry zabehnete no po tej chvíli zistíte že je to vlastne veľmi jednoduché a s ovládaním nebudete mať žiadny problém.

Táto hra si určite zaslúži plný počet bodov pretože celkový dojem z hry je skvelý. Neskutočné množstvo funkcií ktoré táto hra prináša vás zabaví na niekoľko hodín takže suma 2 euro ktoré za túto hru dáte je skutočne zanedbateľná.

qrcode