Úvod Aplikácie Aplikácia Hooked -Tipy Na Hry Podľa Vašej Osobnosti

Aplikácia Hooked -Tipy Na Hry Podľa Vašej Osobnosti [Recenzia]

0

Hranie hier na Androide sa konečne poriadne rozbehlo, takže to môže byť poriadna fuška, snažiť sa preplávať všetkými možnými aplikáciami, dúfajúc, že nájdete hru, ktorá vás bude baviť. Hooked sa snaží byť prostredníkom, ktorý vám poradí hry na základe vašej osobnosti a podľa toho, ako ste v minulosti ohodnotili hry, ktoré ste hrali.

 

Od momentu kedy Hooked otvoríte na vás začne aplikácia „pracovať“. Hooked vám položí 4 otázky podľa ktorých sa vytvorí váš profil osobnosti. Na základe skupiny, do ktorej sa dostanete (ja som bol údajne Einstein) vám aplikácia ponúkne tipy na hry.

 

Jedna z Otázok Pri Prvom Spustení
Jedna z Otázok Pri Prvom Spustení
Ponúknuté Hry Po Rozbore Osobnosti
Ponúknuté Hry Po Rozbore Osobnosti

Ako vidíte na obrázku vyššie, Hooked má v sebe zabudované prepojenie s Facebookom. Ak sa rozhodnete, že si spojíte svoj Facebook účet s Hooked, budete vidieť čo hrajú vaši priatelia, za predpokladu, že tiež používajú Hooked. Je to vcelku zaujímavá myšlienka ale pretože ani jeden z mojich priateľov Hooked nepoužíva, túto funkciu sa mi nepodarilo ďalej otestovať.

Obrazovka Live Feed
Obrazovka Live Feed

Taktiež sa môžete pozrieť na to, kto a aké hry momentálne hrá. Títo ľudia dokonca nemusia byť ani vaši priatelia, stále však vidíte, čo hrajú. Môžete ich zoradiť podľa toho, či sú v rovnakej skupine ako vy alebo si ich môžete zobraziť všetkých, aplikácia vám povie, či sa im hra páčila alebo nepáčila.

Úprime, musím povedať, že to je asi najsilnejšia stránka Hooked, pretože „live feed“ má v sebe hry z rôznych žánrov. Tento zoznam si jednoducho prebehnete a hneď zístite, že čo sa oplatí vyskúšať a čomu sa treba radšej vyhnúť. Toto je oveľa lepšie ako ich systém tipov na hry (aspoň keď som to používal ja) pretože všetky tri hry, ktoré mi Hooked odporučil boli úplne hlúposti.

Obrazovka s Prehľadom Hier
Obrazovka s Prehľadom Hier
QR
QR

Hooked je v Android Markete zadarmo, takže ak chcete vyskúšať nové a zaujímavé hry, dajte zelenú tejto aplikácii, možno že vás prekvapí.