Úvod Hry Age of Defenders: Multi-Platformová Pecka od Česko-Slovenského Vývojárskeho Štúdia

Age of Defenders: Multi-Platformová Pecka od Česko-Slovenského Vývojárskeho Štúdia

6

Dnes nám prišiel jeden veľmi zaujímavý email. Česko-Slovenské vývojárske štúdio CUKETA pre nás chystá jednu multiplayerovú stratégiu. Nejde však len o nejakú obyčajnú hru. Hra sa volá Age of Defenders a bude multi-platformová. Čo to však znamená? Znamená to to, že začnú pravé vojny medzi používateľmi iPadov, Android Tabletov, Blackberry Tabletov a ľudmi hrajúcimi z PC.
Takže možno sa pýtate, že v čom je až tak odlišná od ostatných Tower Defence hier, v ktorých si chránite svoju „bázu“? V prvom rade už nebudete hrať proti obyčajným, hlúpym a opakujúcim sa počítačom. Budete hrať proti skutočným ľudom, ktorí si na vás vyskúšajú všetky rôzne finty, triky a taktiky a budú sa vás snažiť poraziť čo najpodlejším spôsobom. Druhý a asi najzávažnejší rozdiel je v tom, že namiesto neustáleho bránenia na vás čaká taktiež aj úloha útočenia. Týmto by som rád pozmenil žáner tejto hry z „Tower Defence“ na „Tower Offence“.

 

 

 

Age of Defenders je jeden veľmi zaujímavý titul, na ktorý sa veľmi tešíme. Ak ste tak isto nedočkaví ako my a chceli by ste si ho vyskúšať, čaká na vás na Age of Defenders webe, kde si ho zahrať môžete úplne zadarmo. Myslím, že môžem povedať za nás všetkých, že za takéto projekty sme vývojárom všetci vďační, že nás takto pekne a hlavne na úrovni reprezentujú všade vo svete.
 

 

Age of Defenders je hra určená len pre tablety s minimálnou požiadavkou Androidu Honeycomb 3.0+.

Tu sú zatiaľ podporované zariadenia:

  • Motorola XOOM
  • Samsung Galaxy Tab 8.9 a 10.1
  • Asus Transformer
  • Toshiba Thrive
  • Acer Iconia Tab A500

Podľa tlačovej správy, ktorú sme dostali bude hra prístupná už v Októbri za cenu $2.99, čo je približne €2.22. Pri vypustení by však mala byť dostupná aj so zľavou 50%. Čo si o tejto hre myslíte vy?